Een nieuwe bril of zonnebril, of een nieuw paar contactlenzen nodig? Bij Siemerink Opticien in Vorden vindt u wat u zoekt. We hebben een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen en daarbij ontbreken natuurlijk de topmerken niet. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis weten wij ook welk montuur het best bij uw gezicht past

ONZE COLLECTIE

U wordt overdonderd met het aantal brillen- en zonnebrillenmerken dat in Nederland verkocht wordt. Welk merk zonnebril of bril moet ik kopen? Past dit merk wel bij mijn levensstijl? 

Wij hebben het antwoord! Achter elk merk zit een verhaal, gedachte en een passie die alle uniek zijn. Als u twijfelt tussen een trendy bril of een eigenzinnige bril, dan kan een beleving bij een merk u over de streep trekken.

DE BESTE OOGZORG

Voor uw ogen wilt u het beste en dat is precies wat wij willen bij Siemerink u kunnen geven. U kunt bij ons terecht voor oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kunt u het best een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

VERGOEDINGEN

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kunt u veelal een deel van de kosten voor brillen declareren bij uw zorgverzekeraar. De vergoedingen voor brillen en lenzen zijn in 2020 redelijk hetzelfde gebleven.

Heeft u recht op vergoeding en hoeveel bedraagt de vergoeding van uw zorgverzekeraar op jaarbasis? Voor de exacte dekking verwijzen wij u naar uw verzekeringspolis of kom even langs in onze winkel. Wij helpen u graag!

Wilt u graag een oogmeting laten doen? Belt u dan gerust voor een afspraak. We hebben dan zeker tijd voor u. Voor het beste advies en de mooiste brillen en zonnebrillen komt u naar Siemerink Opticien in Vorden.