Siemerink Juwelier biedt u een mooie collectie met eindeloze mogelijkheden. Onze deskundige verkoopmedewerkers in de winkel adviseren u graag bij uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij uw wensen en presenteren wij de diverse mogelijkheden.
Ook kunt u zich alvast laten inspireren door een kijkje in onze collectie te nemen.

SIERADEN

Exclusieve sieraden

Heeft u een sieraad in gedachten, maar geen één sieraad voldoet aan deze verwachtingen? Kom naar Siemerink Juwelier in Vorden en zij ontwerpen het sieraad geheel naar uw wens. Een exclusief sieraad geheel naar uw wens, wie wilt dat nou niet?

Tevens vermaken wij oude sieraden tot een modern sieraad. U heeft een ketting en die ligt maar te verstoffen in uw juwelendoos. Met onze kennis en ervaringen zorgen wij ervoor dat deze ketting wordt omgetoverd tot een droomsieraad

HORLOGES

Horloges voor iedereen

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment horloges. Een horloge is tegenwoordig niet alleen voor functioneel gebruik, maar ook om een statement neer te zetten. Bent u modern, zakelijk, sportief, klassiek, trendy of minimalistisch? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Samen maken we de juiste keuze voor het horloge dat past bij uw wensen en persoonlijkheid.

TROUWRINGEN

Aan iedere hand een ring

Ringen en vrouwen zijn één. Aan iedere hand van een dame hoort wel een ring thuis, maar mannen komen er ook goed mee weg! Dit sieraad wordt al jaren door dames en heren gedragen. Vroeger werd de ringvinger vaak vrijgehouden voor de trouwring. Tegenwoordig is men niet zo streng meer en wordt een ‘gewone’ ring ook om de ringvinger gedragen.

Wij hebben ringen in huis waar u eindeloos mee kunt combineren. U bent van harte welkom om dit sieraad bij ons te komen bekijken en passen.