Silhouette brillen blog

OMDAT JE UNIEK BENT

Innovatie

Silhouette heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van brillen met ’s werelds lichtste bril. Extreem hoge eisen aan vakmanschap en het gebruik van de nieuwste materialen en productietechnieken stellen ons in staat om nieuwe en innovatieve producten te creëren.

Passie

Vanaf het allereerste begin heeft Silhouette altijd een visie nagestreefd die nog steeds geldt: het creëren van de mooiste brillen ter wereld. We steken ons hart en ziel in ons werk om deze visie werkelijkheid te laten worden.

Individualiteit

Onbegrensde mogelijkheden in vorm, kleur en design drukken uit wat een Silhouette bril uniek maakt: jouw persoonlijkheid.

Lichtheid

Innovatieve materialen en puristisch design bepalen de onmiskenbare lichtheid van onze brillen. Zie het en voel het.

Ontwerp maken

Silhouette eyewear staat voor klassiek design, dat ook in lijn is met de tijdgeest. Wij streven naar duidelijkheid, waardoor uw persoonlijkheid in al zijn facetten naar voren komt.

Gemaakt in Oostenrijk

We maken sinds 1964 brillen in Oostenrijk. Zo garanderen we hoge kwaliteit en voortreffelijk vakmanschap met behulp van de beste materialen, zodat onze brillen ongeëvenaard zijn als het op comfort aankomt.

Deel hier dit bericht via onderstaande Social Media.

HOME