SILK New Arrivals

NEW ARRIVALS

De zilveren sieraden zijn tijdloos en eindeloos met elkaar te combineren. De unieke ontwerpen kenmerken zich door hun robuuste, stoere maar stijlvolle uiterlijk met een zeer verfijnde afwerking. Authentieke, traditionele Aziatische ontwerpen gecombineerd met een modern westers design. SILK is het eigenzinnige zilveren sieraden merk van eigen bodem, met een handgemaakte zilver collectie voor zowel mannen als vrouwen, opgericht door 2 Nederlandse ondernemers Heidi van Leeuwen en Maarten Smetsers. SILK Jewellery biedt een breed scala aan handgemaakte zilveren armbanden, lederen met zilveren armbanden, zilveren colliers, lederen met zilveren colliers, zilveren hangers, zilveren ringen en zilveren oorbellen. SILK’s sieraden collectie staat bekend om haar massieve karakter, tijdloze stoere designs en haar verfijnde afwerking. SILK Jewellery haar erfgoed ligt in Indonesië, een deel van de sieraden collectie zal daarom altijd verrassende variaties van de traditionele Aziatische sieradenontwerpen bevatten.

Silk dames armband blog

BREED AANBOD

De sterling zilveren SILK sieraden collectie bestaat uit een breed aanbod SILK armbanden, SILK ringen, SILK colliers, SILK hangers, SILK oorbellen. Daarnaast heeft SILK ook een bijzondere collectie die de naam FIERCE by SILK draagt. Een collectie geïnspireerd op wilde dieren, waarin je veel slangen armbanden ziet, zowel lederen slangen armbanden als zilveren slangen armbanden. Tevens bevat de FIERCE sieraden lijn een tijger armband en een adelaar armband. Tevens heeft de FIERCE by SILK sieraden collectie een bijzondere zilveren slangen ring in haar collectie en een van de must haves van haar zilveren sieraden collectie is de opvallende adelaars ring, deze zilveren eagle ring is een van haar absolute statement pieces. De zilveren slangenring is een groot favoriet onder de mode bloggers.

Silk heren armband blog

VROUWEN EN MANNEN SIERADEN

SILK sieraden zijn unisex, we hebben de sieraden in verschillende lengte maten op voorraad waardoor ze door zowel dames als heren gedragen kunnen worden. Voor zowel mannen sieraden als vrouwen sieraden ben je bij SILK Jewellery op het juiste adres. Vrouwen dragen als sinds jaar en dag armbanden en sieraden, mannen armbanden zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken in het straat beeld. Kijk naar bijna elke prominente mannen pols vandaag de dag en er is een goede kans dat je deze versierd ziet met een stoere set van armbanden, bangles, leren touwtjes en andere versieringen. Een ware inspiratie zijn de voorlopers van de mannen sieraden; Johnny Depp, Lenny Kravitz, Russell Brand en Colin Farrell; mannen met een uitgesproken sieraden keuze. In Nederland is de mannen armband ook steeds meer doorgebroken. Stoer of wat meer subtiel, je vindt in de SILK jewellery collectie voor elke man een passend sieraad. De SILK sieraden collectie bestaat niet alleen uit armbanden maar ook kan de eigentijdse man terrecht voor een zilveren mannen collier, een lederen ketting met stoere hanger of een mannen ring.

Deel hier dit bericht via onderstaande Social Media.

HOME